Om HFF

Helsingør Fluefisker Forening

Klubben for passionerede fluefiskere

anno 1995


Helsingør Fluefisker Forening er en lille forening bestående af nye og garvede fluefiskere, som adskiller sig lidt fra de traditionelle sportsfiskerforeninger. Vi har ikke noget medlemsblad, men kommunikerer via vor hjemmeside og e-mails. Vi har mødeaftener hver anden uge udenfor skoleferier, hvor der er planlagt et emne. Det kan være fluebinding, kasteteknik, gæsteforedrag, knivbygning m.m. Foreningen råder over fluebindingsværktøjer og materialer til brug for klubaftenerne.


 

Du får mulighed for at deltage i en- eller flerdagesture til spændende steder - både lokalt og fx Sydsverige og Jylland. Vi fisker både i åer, søer og fra kysten.

Vi tilstræber, at der er ca. en fisketur om måneden, og vi planlægger i fællesskab, hvor turene skal gå til, og hvem der er ansvarlige for deres gennemførelse. 


Både nye og erfarne fluefiskere er velkomne som medlemmer - vi bestræber os på at hjælpe hinanden med råd og tips.


Vi forventer, at vore medlemmer opfører sig ansvarligt i naturen, overholder fiskereglerne – både de skrevne og de uskrevne - og opfordrer til nænsom ”catch and release” når det giver mening.


Hvis man er aktiv som medlem, kan man forvente sig gode oplevelser, udveksling af erfaringer, fællesskab og at blive en bedre fluefisker.